Businessclub De Reisprof

De Businessclub voor de reisbranche dat werkt!

Contactgegevens 

Let’s connect!
Waar kunnen we je mee helpen?

Je kunt ons bereiken via :

Vragen over de Businessclub : welkom@dereisprof.nl

Vragen over het Reisprof Event : event@dereisprof.nl

Als je een vraag hebt over een van onze workshops, inspiratiesessie- en reizen of lidmaatschap , stuur dan een mailtje naar welkom@dereisprof.nl Of gebruik dit formulier. Wij reageren snel, vaak al de volgende werkdag. 

Wie zijn wij

Inèz Ruska

Inèz Ruska

Inèz is lang geleden mobiele reisadviseur geweest, maar is vervolgens gaan werken als product manager, inkoper en salesmanager bij diverse touroperators. Ook heeft zij jarenlang voor een DMC gewerkt in Egypte en de laatste jaren in Dubai. Sinds 2017 is zij zelfstandig ondernemer in de sales & marketing in de reiswereld.

Favoriete bestemming Ik heb een zwak voor het Midden Oosten van Marokko, Egypte tot aan de Emiraten. Maar kan ook erg genieten van Monaco, Mallorca en de Cote d'Azur.

Minst favoriete bestemming Wenen heeft mij niet kunnen bekoren, maar het was er toen erg koud en donker

My happy place Aan de zee

Sylvia Raijmakers

Sylvia Raijmakers

Sylvia Raijmakers werkt al vele jaren in de reisbranche. Eerst als manager van een reisbureau en sinds 10 jaar als zelfstandig reisagent. Dé droomvakantie van mijn klanten realiseren is mijn passie. Ik ben reisagent maar ook ondernemer. Het ondernemerschap vergt vele capaciteiten. Ik vind het belangrijk om mij te blijven ontwikkelen. Contacten met collega’s zijn daarin heel erg belangrijk.

Favoriete bestemming Mijn favoriete bestemmingen zijn Canada en Amerika. Het lieft reizen in een camper. Deze landen zijn mijn grote passie. Daarnaast bezoek ik graag de Caribbean en Azië. Natuurlijk heb ik ook nog een bucketlist. Ik wil graag meer van Afrika willen gaan zien en een rondreis door Australië en Nieuw Zeeland staan ook nog hoog op mijn lijst.

Minst favoriete bestemming Brazilië. Ik was in het toeristische gedeelte geweest, in de buurt van Natal. Dat vond ik persoonlijk tegenvallen. Ik zou nog wel een keer terug willen om de natuur, de watervallen en het moerasgebied te bezichtigen.

Sandy Declerq

Sandy Declerq

Ik werk al vele jaren in de reissector, eerst in een reisbureau, zowel als bediende en als kantoorhoofd, waarbij ik het zeer fijn vond om nieuwe collega’s op te leiden. Sinds een aantal jaren bouw ik mijn eigen business uit als zelfstandig reisagent bij Travel Counsellors. Ik vind het fijn om unieke reizen samen te stellen voor mijn klanten en tevreden klanten terug te zien na hun reis. Netwerken vind ik fantastisch! Een luisterend oor kan je steeds bij mij vinden.

Mijn favoriete bestemming Lanzarote en New York en ik houd van cruisen.

Mijn minst favoriete bestemming Kopenhagen, maar dat is misschien omdat ik 2 weken ervoor in New York was?

Patricia Herni

Patricia Herni

Eventmanager van het Reisprof Event

Over Ervaren Eventmanager van (zakelijke ) evenementen en onze steun en toeverlaat bij diverse activiteiten en workshops.

Ilse Bloks

Ilse Bloks

Onze huis fotograafE-mailen
Map
Info
Instagram