Businessclub De Reisprof

De Businessclub voor de reisbranche dat werkt!

Reisprof Event, de vakdag voor de reisprofessional

Het enige event waar de reisprofessional in het zonnetje wordt gezet

Op 2 november jl. hebben wij het eerste B2B event voor iedereen uit de reisbranche die op zoek is naar kennis, saamhorigheid, tips en inspiratie over het ondernemen georganiseerd.

Het is een interessante dag geworden vol beleving voor iedereen werkzaam in de reisbranche. Een breed aanbod van zowel reis- en vakantie gerelateerde bedrijven als workshops en presentaties die interessant zijn voor ondernemers. Natuurlijk was er ook voldoende mogelijkheid om te netwerken op het netwerkplein of tijdens de netwerkborrel.

Op 8 november 2022 zijn wij er weer! En zelfs op 10 november ook in België.

Locatie Nederland: Fokker Terminal, Den Haag

Wil je er ook bij zijn als bezoeker? De toegang is voor iedereen uit de reisbranche gratis (met uitzondering van de Reispers en journalisten).

Parkeerkaarten zijn gratis voor de leden van de Reisprof alsmede kunnen zij kiezen uit 1 gratis Masterclass. 

Ben je werkzaam in de reisbranche dan hopen we je te ontmoeten op 8 november.

Reserveer nu alvast je gratis toegangskaart, er zijn nl een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Klik hier om je aan te melden.

Wil je exposeren?

Natuurlijk ben je welkom als exposant. Als je product of dienst past bij de doelstelling van ons event geven we je graag meer informatie over de deelname aan Reisprof Event.  De beursvloer is overzichtelijk ingericht in thema's waarin de stands uniform en identiek zijn opgebouwd.

Klein en vernieuwend wordt op deze manier niet ondergesneeuwd door groot en gevestigd. Zo kun je je bij ons heel effectief oriënteren.

Het verhaal van de standhouder telt!

Ook is er de mogelijkheid om een presentatie of workshop te geven in een aparte ruimte, hierover geven we je ook graag meer informatie.

Type Exposant

Het doel van Reisprof Event is een breed aanbod van exposanten. Daarom de keuze om deelname laagdrempelig te houden zodat ook ZZP’ers met een uniek product en nieuwe innovatieve bedrijven deel kunnen nemen aan dit event.  Op deze manier krijg je een mooie mix van nieuwe en gevestigde bedrijven.

​Wij zorgen voor een goede balans tussen reis- en vakantie gerelateerde exposanten (zoals verkeersbureaus, bijzondere accommodaties en activiteiten) en bedrijven of organisaties die je tips en inspiratie geven als ondernemer in de enerverende reisbranche.

Lijkt het je interessant om als exposant deel te nemen aan dit nieuwe jaarlijkse event, mail dan naar welkom@dereisprof.nl, dan mailen wij je alle informatie. Hierbij een mooie impressie van het event. Onderaan vind je een button naar de foto map waar je alle foto’s in kleur en zwart-wit kunt inzien en downloaden. Heb je jezelf al teruggevonden op de foto?


Fotomap met alle foto's, klik hierGratis Toegangskaartje Event 08-11-2022
Gratis Toegangskaartje Event 10-11-2022
E-mailen
Map
Info
Instagram