Businessclub De Reisprof

De Businessclub voor de reisbranche dat werkt!

Laatste Nieuws van De Reisprof en haar vrienden


Terug naar overzicht

03-11-2021

DRUKBEZOCHT EERSTE REISPROF EVENT

UTRECHT - ZRA’s, reisagenten, leveranciers; ze waren er allemaal als bezoekers van het eerste Reisprof Event dat dinsdag 2 november werd georganiseerd in het Spoorwegmuseum in Utrecht. Organisatoren Inèz Ruska en Sylvia Raijmakers kijken tevreden terug op de dag, maar zien ook punten voor verbetering voor de volgende editie.

Met het Reisprof Event is aangetoond dat er ruimte is voor alternatieven in de reisbranche. Zeker als het gaat om evenementen die als doel hebben kennis en het op- en uitbouwen van het netwerk binnen de branche te vergroten. “Het was een mooie mix van exposanten, waartussen verbinding ontstond. Wij hebben met dit evenement ruimte kunnen bieden aan zowel reisgerelateerde als andere soorten van ondernemerschap. Ja, wij kunnen terugkijken op een zeer geslaagd evenement waarbij al onze ideeën zijn verwoord”, stelt Ruska.

Kennisoverdracht
Gedurende de dag vonden er diverse masterclasses plaats op het gebied van het jezelf als reisagent en ZRA te presenteren en meer uit je onderneming te halen. Zo werd er een masterclass Canva gegeven en een masterclass hoe jezelf te presenteren op LinkedIn. Daarnaast werden er in drie zalen presentaties gegeven door verschillende leveranciers. “Dat we een podium hebben kunnen bieden aan ook de kleinere spelers in de markt maakt ons trots. We waren niet reisagent en organisator, we waren één. Tenslotte vormen we samen de reisindustrie en moeten we onze krachten bundelen, samen zijn we sterk”, vervolgt Ruska.

Voor herhaling vatbaar
De opkomst was groot. “Ondanks wat afmeldingen hebben we toch nog ruim 300 bezoekers mogen ontvangen. De sfeer was fantastisch op deze unieke locatie. Er was voldoende ruimte om de exposanten te ontmoeten en door de presentaties en masterclasses was de drukte goed verdeeld”, vertelt Ruska. Is het voor herhaling vatbaar? “Zeker! Plannen voor een volgend event zijn alweer in de maak.”

https://www.reisbizz.nl/nieuws/categorie/1182/reisindustrie/drukbezocht-eerste-reisprof-eventTerug naar overzichtE-mailen
Map
Info
Instagram