De Reisprof
 
Ondernemers club voor Reisagenten   - Elkaar inspireren en ondersteunen

Ons team

Inez Ruska

Inez Ruska

Over Inèz is lang geleden mobiele reisadviseur geweest, maar is vervolgens gaan werken als product manager, inkoper en salesmanager bij diverse touroperators. Ook heeft zij jarenlang voor een DMC gewerkt in Egypte en de laatste jaren in Dubai. Sinds 2017 is zij zelfstandig ondernemer in de sales & marketing in de reiswereld.

Favoriete bestemming Ik heb een zwak voor het Midden Oosten van Marokko, Egypte tot aan de Emiraten. Maar kan ook erg genieten van Monaco, Mallorca en de Cote d'Azur.

Minst favoriete bestemming Wenen heeft mij niet kunnen bekoren, maar het was er toen erg koud en donker

My happy place Aan de zee

Sylvia Raijmakers

Sylvia Raijmakers

Over Sylvia Raijmakers werkt al vele jaren in de reisbranche. Eerst als manager van een reisbureau en sinds 10 jaar als zelfstandig reisagent. Dé droomvakantie van mijn klanten realiseren is mijn passie. Ik ben reisagent maar ook ondernemer. Het ondernemerschap vergt vele capaciteiten. Ik vind het belangrijk om mij te blijven ontwikkelen. Contacten met collega’s zijn daarin heel erg belangrijk.

Favoriete bestemming Mijn favoriete bestemmingen zijn Canada en Amerika. Het lieft reizen in een camper. Deze landen zijn mijn grote passie. Daarnaast bezoek ik graag de Caribbean en Azië. Natuurlijk heb ik ook nog een bucketlist. Ik wil graag meer van Afrika willen gaan zien en een rondreis door Australië en Nieuw Zeeland staan ook nog hoog op mijn lijst.

Minst favoriete bestemming Brazilië. Ik was in het toeristische gedeelte geweest, in de buurt van Natal. Dat vond ik persoonlijk tegenvallen. Ik zou nog wel een keer terug willen om de natuur, de watervallen en het moerasgebied te bezichtigen.

 

 
 
 
 
E-mailen
Map
Info
Instagram