Businessclub De Reisprof

Verbinden, Delen, Groeien: Word Lid van De Reisprof!

REVIEWS

DMC BIBLIOTHEEK

Binnen onze Businessclub beschikken we over een schat aan kennis, contacten en andere waardevolle informatie die het delen waard is. Daarom hebben we besloten om deze informatie centraal te verzamelen en te delen, zodat alle leden er baat bij hebben. We verzamelen en delen beoordelingen van touroperators, airlines, DMC's en meer, die worden ingediend door gebruikers die ervaring hebben gehad met deze bedrijven. Voordat de beoordelingen worden geplaatst, worden ze geautoriseerd door De Reisprof om ervoor te zorgen dat ze betrouwbaar en nuttig zijn voor onze leden.

De Businessclub is volledig onafhankelijk en biedt de mogelijkheid voor leden om hun kennis en ervaringen te delen. Hoewel we ons best doen om de betrouwbaarheid van de verstrekte informatie te waarborgen, zijn we niet aansprakelijk voor enige schade of verlies dat kan voortvloeien uit het gebruik van de informatie op onze website. De beslissing om een DMC, touroperator, reisorganisatie of andere producten of diensten te gebruiken, en de aankoop van deze producten of diensten, inclusief verzekeringen, is volledig de verantwoordelijkheid van de gebruiker. We raden gebruikers aan om hun eigen onderzoek te doen voordat ze een beslissing nemen en het gebruik van de reviews is voor eigen risico.

Iedere Reisprof kan een review achterlaten en cijfers geven.

Een goede review bevat genoeg details om anderen een indruk te geven van je ervaring. Leg uit welke factoren hebben bijgedragen aan je positieve, negatieve of matige ervaring. Ook kun je delen wat de DMC volgens jou goed doet en hoe ze zich kunnen verbeteren. Houd het wel eerlijk en zonder zakelijke belangen.

CIJFERS
1= onbekend (ingevuld door De Reisprof)
2= slechte ervaring
3= matige ervaring
4= goede ervaring
5= Zoek niet verder, topklasse 


 

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram