Businessclub De Reisprof

Verbinden, Delen, Groeien: Word Lid van De Reisprof!

 

In 2017 is GlobActive travel marketing door het ministerie van Toerisme aangesteld om Belize als bestemming voor de Nederlandse markt op de markt te introduceren en te promoten. Het was een grote eer voor ons om de officiële vertegenwoordiger te worden nadat we al vele jaren in verschillende vormen met de bestemming hadden samengewerkt. Eén van de belangrijkste uitgangspunten was om de activiteiten te richten op het juiste type reizigers. Dat wordt ook de komende jaren belangrijk.


"De focus van Belize ligt op de ervaren reizigers die al in verschillende delen van de wereld zijn geweest. Reizigers op zoek naar een nieuwe en zeer speciale bestemming die een verscheidenheid aan ervaringen biedt, zoals strand, jungle, natuur en nog veel meer. Tegelijkertijd is het belangrijk om marktaanwezigheid te creëren. Zo zijn we van gestart gegaan met onze branding: Ontdek Belize.

De travel trade blijft de sleutel binnen onze strategie. We willen daarom niet alleen onder reisprofessionals de kennis over het land vergroten, ook willen we kijken mogelijke distributiekanalen en het opzetten van een community van prospects en ambassadeurs voor Belize.


TIP van Sander

Wij adviseren wel om een reis naar Belize zo'n 6 maanden van te voren te boeken. Dan heb je de meeste kans dat alles wat je ter plaatse wilt ondernemen daadwerkelijk nog beschikbaar is. Het hoogseizoen in Belize start rond november en duurt tot ongeveer april. Helaas worden er nog geen directe vluchten vanuit Nederland aangeboden naar Belize. 

De beste vliegopties zetten we graag op een rij:
Beste verbinding:
Vanuit Amsterdam naar Belize via Atlanta (KLM/Delta Airlines)
Vanuit Amsterdam naar Belize via Panama (KLM/Copa Airlines)
Vanuit Amsterdam naar Belize via Houston (United Airlines)
Vanuit Amsterdam naar Belize via New York (United Airlines)
Vanuit Amsterdam naar Belize via Cancun (TUIfly) daarna met de ADO Bus of de watertaxi vanuit Chetumal naar Ambergris Caye , Caye Caulker en Belize City)."

Contactpersoon

Sander Langeveld

Sander Langeveld

Naam Sander Langeveld

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram