Businessclub De Reisprof

Verbinden, Delen, Groeien: Word Lid van De Reisprof!


Word lid van Businessclub De Reisprof en ontmoet gelijkgestemde en ambitieuze reisondernemers! Samen vormen we een gemeenschap die elkaar ondersteunt, kennis deelt en gezamenlijk groeit. Ontdek wat dit inspirerende netwerk van collega's voor jou kan betekenen! Voor slechts €12 excl. btw per maand kun je lid worden, en deze kosten zijn zelfs fiscaal aftrekbaar.


Hier zijn zes redenen waarom je vandaag nog lid zou moeten worden:
1. **Uitgebreid netwerk:** Sluit je aan bij een bloeiende gemeenschap van gelijkgestemde professionals in de reis- en eventbranche, en vergroot je netwerk aanzienlijk.


2. **Interactieve Businesstalks:** Neem deel aan regelmatige business talks, waar je in een intieme maar professionele sfeer de nieuwste inzichten en trends in de branche kunt ontdekken.


3. **Toegang tot experts:** Profiteer van exclusieve toegang tot experts die hun waardevolle kennis en ervaring met jou delen, wat je kan helpen bij het verbeteren van jouw bedrijf.


4. **Kennisuitwisseling:** Kom samen met andere leden en wissel kennis, ervaringen en best practices uit tijdens informele bijeenkomsten, terwijl je geniet van een hapje en een drankje.


5. **Ondersteuning van collega's:** Ontvang directe ondersteuning en feedback van collega's binnen de gemeenschap, waardoor je jouw ondernemerschap naar een hoger niveau kunt tillen.


6. **Geen commerciële belangen:** Geniet van een omgeving zonder commerciële belangen, waar de focus ligt op het opbouwen van waardevolle relaties en het delen van kennis, zonder afleiding van promotionele activiteiten.


Onze Businesspartners

 

africa
africa
theAndiamoWorld_logo_300
theAndiamoWorld_logo_300
dctabudhabi_logo
dctabudhabi_logo
belize_tourism_board_logo
belize_tourism_board_logo
destimundo_logo
destimundo_logo
LOGO 2023
LOGO 2023
jbc_agencies_logo
jbc_agencies_logo
live2travel
live2travel
LOT-Polish-Airlines-Logo
LOT-Polish-Airlines-Logo


mhrsGNEMCrgb-589397-GNEMC_Primary_RGB-JPG
Move your world
MSC_Cruises_Logo
oman logo
RAKTDA_ENG_NEW STACKED LOGO_CMYK
sunnycars2
teldar
Vamonos Travels 30 jaar 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram