Businessclub De Reisprof

Verbinden, Delen, Groeien: Word Lid van De Reisprof!


You don’t have to be great to start, but you have to start to be great.
Jij bent een reisprofessional en wilt meer met vloggen gaan doen om meer klanten aan te trekken? Durf je de drempel te nemen? Je hoeft dat niet alleen te doen, want waarom moeilijk doen als het samen kan? Ik help je er graag bij! In een Masterclass speciaal voor reisprofessionals geef ik je de kennis, de tools, de inspiratie en de energie, zodat jij de rest van je leven vol zelfvertrouwen erop los kunt vloggen.


Ik hoef niet verder te lezen, ik wil naar die Masterclass! Ik geef het meteen door dat ik hier bij wil zijn aan Inez Ruska via welkom@dereisprof.nl. Ik ontvang dan een factuur en na betaling is mijn plekje gegarandeerd.


WAT JE LEERT TIJDENS DEZE MASTERCLASS VLOGGEN?

  • wat je nodig hebt om te gaan vloggen
  • tips over hoe je moet vloggen
  • inspiratie waarover je kunt vloggen
  • trucs om relaxed voor de camera te staan
  • stappenplan hoe je een vlog opbouwt
  • een script maken
  • hoe je met storytelling omgaat
  • het editen van je vlog (knippen, plakken, ondertitelen, logo etc), heel eenvoudig op je telefoon
  • hoe je je vlog het slimste kunt verspreiden op het internet voor een zo groot mogelijk bereik en zoveel mogelijk interactie

OF JE VOORKENNIS NODIG HEBT?
Nope! Je hoeft niet technisch te zijn (ben ik ook niet). Het enige wat je nodig hebt is een telefoon en wat lef.
Vloggen is de meest échte manier van marketing. En marketing was nog nooit zo leuk, zo makkelijk en zo goedkoop.
In 1 dag leer ik je vloggen, editen en slimme manieren om je vlog te verspreiden. Niet met complexe software maar simply op je smartphone of tablet. Zowel iPhone als Android.


INVESTERING
Een investering van normaal € 399,- per persoon maar speciaal voor de reisprofessionals die op het event 8 november waren nu eenmalig € 299,- (excl btw). Een eenmalige investering waarmee je de rest van je leven oneindig veel videocontent kunt maken en die je gegarandeerd in no time hebt terugverdiend (mits je mijn tips ter harte neemt:). Bovendien krijg je je geld terug als je de masterclass niet goed vond. Nul risico dus.
Ben je lid van de Businessclub De Reisprof? Dan krijg je ook nog een de Online Training Vloggen met je Telefoon t.w.v. € 149 er gratis bij!


WANNEER
Donderdag 1 december 2022 van 10:00 uur tot 16:30 uur (afsluitend een borrel 😏).
Ja, ik wil die Masterclass! Ik geef het meteen door dat ik hier bij wil zijn aan Inez Ruska via welkom@dereisprof.nl. Ik ontvang dan een factuur en na betaling is mijn plekje gegarandeerd.
WAAR
Deze masterclass vindt plaats in het meest inspirerende hotel van Brabant: Het Guesthouse Hotel in Kaatsheuvel, Gasthuisstraat 118. Bij de Albert Heijn die erachter ligt is volop gratis parkeergelegenheid.


Meer weten?

 

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram