Businessclub De Reisprof

Verbinden, Delen, Groeien: Word Lid van De Reisprof!

Laatste Nieuws van De Reisprof en haar vrienden


Terug naar overzicht

05-05-2022

INÈZ RUSKA OVER ORGANISATIE REISPROF EVENT 2022: 'OOK DE REISAGENT STAAT IN HET ZONNETJE'

DEN HAAG - Businessclub De Reisprof is optimistisch over de ontwikkelingen rondom de organisatie van Het Reisprof Event op 8 november aanstaande in Den Haag. Medeorganisator Inèz Ruska geeft aan Reisbizz.nl een update over de laatste ontwikkelen rondom het event. “Er is wederom een grote diversiteit aan exposanten.”

“Het Reisprof Event is het meest effectieve event in de reisbranche. Op deze innoverende en inspirerende dag telt het verhaal van de exposant, maar staat ook de reisagent in het zonnetje”, vertelt Ruska. De bezoekers kunnen zich laten informeren door vele innoverende exposanten en diverse workshops en presentaties. Op deze dag wordt ook De Reisprof Award uitgereikt. “Deze award wordt uitgereikt door De Businessclub De Reisprof aan de ambitieuze reisondernemer die niet alleen passie heeft voor het vak, maar die zich ook heeft laten zien als ondernemer.”

“De Reisprof, de snelst groeiende zakelijke community binnen de reisbranche, is de organisator van het Reisprof Event die uitsluitend wordt georganiseerd voor en door de reisprofessional die een sterke focus hebben op de reisbranche 2.0”, gaat Ruska verder.

Er zal wederom een grote diversiteit aan exposanten aanwezig zijn op het Reisprof Event. Van luchtvaartmaatschappijen, tot aan touroperators, reisspecialisten, DMC’s, hotelketens en nog veel meer. Denk eens aan LivetoTravel, HighSun DMC, TravelTrend, Blue Finn Charters, Sandals hotels, Air Transat & TAP Air Portugal.

source: https://www.reisbizz.nl/nieuws/categorie/1182/reisindustrie/inez-ruska-over-organisatie-reisprof-event-2022-ook-de-reisagent-staat-in-het-zonnetjeTerug naar overzicht 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram